IntoEars is diagnostiek en revalidatie in één zorgstraat.

IntoEars heeft binnen de veranderende zorgmarkt op succesvolle wijze een vernieuwend concept geïntroduceerd: geïntegreerde hoorzorg. De basis wordt gevormd door samenwerkende hoorprofessionals die zich bezig houden met gehooronderzoek en revalidatie. Door een aanpak onder één dak hebben deze hoorprofessionals voor het eerst one-stop consulting mogelijk gemaakt. Oftewel diagnostiek en behandeling in één zorgstraat. In juli 2007 opende IntoEars haar eerste vestiging in het Máxima Medisch Centrum in Eindhoven. Het jaar daarop volgde een tweede vestiging in Care & Wellness Portland in Rhoon. En de deuren van de derde Hoorkliniek werden in maart 2009 in Medisch Centrum de Stelle te Hoogvliet geopend. 
De opening van een hoorkliniek in Tilburg, Maastricht en Medisch Centrum Brielle liet niet lang op zich wachten en recent is daar een hoorkliniek in het Gezondheidscentrum in Krimpen aan den IJssel aan toegevoegd. Onze laatste vestiging is te vinden in Heerlen. Alle hoorklinieken hebben de modernste onderzoeks- en aanpasapparatuur. Naast het leveren van een hooroplossing met conventionele hoortoestellen zijn de professionals van de IntoEars Hoorklinieken gespecialiseerd in onzichtbare hooroplossingen, hoorbrillen en andere maatproducten. IntoEars is gecertificeerd voor het geven van Tinnitis Retraining Therapy bij mensen met tinnitus (oorsuizen) of hyperacusis. Bent u geïnteresseerd geraakt? Maak dan een vrijblijvende afspraak in één van onze vestigingen.

Mission statement

De missie van IntoEars is het leveren van kwalitatieve, multidisciplinaire en geïntegreerde hoorzorg onder één dak, altijd aangepast op de persoonlijke behoefte en wensen van de zorgvrager. IntoEars wil bijdragen aan de bewustwording wat geluid met een mens kan doen. Met kennis van de levensloop van de patiënt wordt de zorg daarom altijd geplaatst in het kader van de eigen leefomgeving en de sociale context. Persoonsgericht en toegesneden op de behoefte en mogelijkheden van de individuele mens, oftewel zorg en hooroplossingen op maat. Ons motto is dan ook 'Horen is leven'.

IntoEars neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus. Voor haar medewerkers wil IntoEars een inspirerende werkomgeving vormen. Daarnaast is IntoEars actief bezig met preventie en doet speciale projecten in ontwikkelingsgebieden.