Een goed gehoor is van onschatbare waarde.

Als onze oren niet goed geluiden verwerken, krijgt het auditieve centrum in onze hersenen geen volledige informatie meer. Daardoor kunnen hoor- taken, zoals het verstaan van spraak in rumoer, het richtinghoren en het detecteren van geluiden niet meer goed worden uitgevoerd. Wordt het gehoorverlies gecompenseerd, dan wil dat niet zeggen dat alle hoorfuncties direct hersteld zijn. Door deprivatie (onthouding van prikkels) kunnen de hersenen bepaalde taken ‘verleerd’ zijn. Met de aanpassing van hoor- 
toestellen wordt een revalidatieproces ingezet, waarbij die functies weer worden geoefend. Van het weer horen van geluiden tot het kunnen uitvoeren van complexe auditieve taken is een individuele weg. Essentieel voor het succes van een hoortoestel is de begeleiding in dit proces van ‘weer leren horen’. Er zijn uiteraard grenzen aan dat succes, maar IntoEars garandeert in ieder geval de persoonlijke inzet en expertise van haar medewerkers als ook de meest geavanceerde technieken.

Maak vrijblijvend een afspraak

Graag staan onze professionals voor u klaar om u van dienst te zijn. Zo kunnen wij in een geheel vrijblijvende afspraak van slechts 30 minuten uw gehoor in beeld brengen. Het gehooronderzoek wordt gedaan in een geluidsdichte cabine. Uiteraard is dit gratis en staat de koffie voor u klaar. Ook geven wij indien u dit wenst advies op maat over mogelijke hooroplossingen. Klik op onderstaande button en vul uw gegevens in. Voor een spoedafspraak kunt u beter telefonisch contact met ons opnemen.