1,6 miljoen Nederlanders heeft last van verminderd gehoor.

Slechts de helft is zich hiervan bewust en draagt een hoortoestel. Meestal treedt een verminderd gehoor geleidelijk op. Vaak wordt de schuld gegeven aan de gesprekspartner die te onduidelijk spreekt of aan teveel omgevingsgeluid. Het kan het gevolg zijn van natuurlijke slijtage, maar kan
ook ontstaan door langdurige blootstelling aan lawaai en harde muziek. Verminderd gehoor komt dus voor bij zowel senioren als jongeren. Helaas wacht men vaak te lang (gemiddeld 7 jaar) om de stap te zetten naar een hoorspecialist.

Oorzaken slechthorendheid

Er zijn verschillende oorzaken waardoor men slechthorend (geboren) wordt. Het kan komen door ziekte (bijvoorbeeld hersenvliesontsteking of de ziekte van Ménière), ouderdom, erfelijkheid, medicijnen (sommige cytostatica staan erom bekend), een ongeluk, te lange blootstelling aan een te hoge geluidssterkte (gehoorschade) of andere, onbekende, oorzaken.

Welk toestel past bij u?

Er is een enorm scala aan producten beschikbaar om het gehoor te verbeteren of te beschermen. Bij IntoEars zijn deze producten geen doel op zich. De producten maken onderdeel uit van een totaaloplossing en zijn bedoeld om een voor u optimaal resultaat te bereiken. Op onze productenpagina geven wij u informatie over de verschillende hoortoestellen, vormen van gehoorbescherming, geluidsoptimalisering en gehoorversterkers (voor als u nog niet toe bent aan een hoortoestel). Maar ook over producten die het mogelijk maken om ongestoord van tv- of audioapparatuur te genieten, of om een oplossing te bieden voor problemen op het werk, op school of bij het telefoneren. 

Naast de traditionele toestellen achter het oor biedt IntoEars als enige in Nederland ook de zogenaamde diep-in-het-oor-techniek. Dit zijn hoortoestellen die in het oor geplaatst worden en zodoende onzichtbaar zijn voor uw omgeving.  

Uw gegevens

Graag staan onze professionals voor u klaar om u van dienst te zijn. Zo kunnen wij in een geheel vrijblijvende afspraak van slechts 30 minuten uw gehoor in beeld brengen. Uiteraard is dit gratis en staat de koffie voor u klaar. Ook geven wij indien u dit wenst advies op maat over mogelijke hooroplossingen. Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Voorkeur vestiging
Voorkeur tijd
Voorkeur datum *
Voornaam
Achternaam *
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon *
E-mailadres *

Voer 'ANTI-SPAM' karakters in *