Met gehoorverlies verlies je meer dan alleen je gehoor.

Iedereen bij IntoEars is zich bewust van het sociale aspect dat gepaard gaat met gehoorverlies. Je verliest namelijk meer dan alleen je gehoor. Het is vaak een sluipend proces. “Dan maar niet meer naar die verjaardag of dat feest waar je toch geen behoorlijk gesprek kan voeren.” Zelfs praktische zaken als boodschappen doen, een praatje op straat of het blokje om met de hond gaat men uiteindelijk mijden. Mensen met een verminderd gehoor
komen, als er niets aan wordt gedaan, in een sociaal isolement terecht. Een verminderd gehoor komt veel voor, zeker bij ouderen. Dat dit voornamelijk een natuurlijk proces is, betekent niet dat we hier niets aan kunnen doen. Want met het verbeteren van het gehoor wordt ook de kwaliteit van leven enorm verbeterd. Het is daarom verstandig uw gehoor regelmatig te laten testen door de specialisten van IntoEars.

Maak vrijblijvend een afspraak

Graag staan onze professionals voor u klaar om u van dienst te zijn. Zo kunnen wij in een geheel vrijblijvende afspraak van slechts 30 minuten uw gehoor in beeld brengen. Het gehooronderzoek wordt gedaan in een geluidsdichte cabine. Uiteraard is dit gratis en staat de koffie voor u klaar. Ook geven wij indien u dit wenst advies op maat over mogelijke hooroplossingen. Klik op onderstaande button en vul uw gegevens in. Voor een spoedafspraak kunt u beter telefonisch contact met ons opnemen.