Maak een afspraak voor de gratis Hoortest bij IntoEars.

Graag staan onze professionals voor u klaar om u van dienst te zijn. Zo kunnen wij in een geheel vrijblijvende afspraak van slechts 30 minuten uw gehoor in beeld brengen. Het gehooronderzoek wordt gedaan in een 
geluidsdichte cabine. Uiteraard is dit gratis en staat de koffie voor u klaar. Ook geven wij indien u dit wenst advies op maat over mogelijke hooroplossingen.

Uw gegevens

Afspraak maken? Dat kan. Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een afspraak op een locatie en tijdstip naar uw keuze.


Voorkeur vestiging
Voorkeur tijd
Voorkeur datum *
Voornaam
Achternaam *
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon *
E-mailadres *

Voer 'ANTI-SPAM' karakters in *

Het kan altijd beter

Wij meten bij bestaande klanten de tevredenheid. Op basis van de resultaten van dit tevredenheidsonderzoek en op basis van ontvangen klachten verbeteren wij onze processen continu. Klachten zijn een natuurlijk verschijnsel, omdat fouten nu eenmaal onvermijdelijk verbonden zijn aan menselijk handelen en dus ook aan het leveren van een product of


Datum
Voornaam
Achternaam *
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon *
E-mailadres *
het verlenen van service. Uiteraard staan wij open voor al uw op- en/of aanmerkingen om onze dienstverlening te verbeteren. Door uw inbreng kunnen wij onze service verhogen. Heeft u een klacht over onze dienst- verlening, planning, rapportages, factuur of anders, vul dan hier ons klachtenformulier in en u krijgt binnen 14 dagen een reactie van ons.


Omschrijving van uw klacht

Voer 'ANTI-SPAM' karakters in *